31 серпня 2022 року о 14:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

26 серпня 2022, 13:55

1. Проект Закону про внесення змін до Законів України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії" та "Про фізичну культуру і спорт" щодо запровадження державних стандартів у сфері фізичної культури і спорту та державних соціальних нормативів надання послуг суб'єктами сфери фізичної культури і спорту, (реєстр. № 5325, друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо розмежування спортивних заходів і змагань, (реєстр. № 7719, н.д. Кожем’якін А.А. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» щодо додаткових підстав звільнення з військової служби під час воєнного стану, (реєстр. № 7678, н.д. Гончаренко О.О. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" щодо скасування обмежувальних строків на виплату одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов'язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві, (реєстр. № 7679, н.д. Геращенко І.В та інші).

5. Про план роботи Комітету з питань молоді і спорту на восьму сесію Верховної Ради України дев’ятого  скликання.

6. Про пропозиції до порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

7. Про обрання голови та затвердження кількісного складу підкомітету з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу та виконання міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції.

8. Різне.