Члени Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту зазначають, що продовжує активно працювати Республіканський (Громадянський) штаб солідарності, створений Республіканським рухом України, Студреспублікою та іншими громадським об’єднаннями.

27 вересня 2022, 14:01

 

Активісти штабу присвятили свої життя громадянському просвітництву, гуманізації та модернізації, і точно знають, що запорука перемоги — і над загарбником, і над недбальством, корупцією, злобою — це чесноти, мислення і високі етичні стандарти. Вони вважають, що Українська Перемога можлива лише якщо, більшість громадян України  будуть Людьми — сильними (а значить, милосердними), розумними (а значить, чесними), солідарними (а значить, рішучими – «за другі своя»), вольовими (а значить, стратегічними)!

Республіканський (Громадянський) штаб солідарності має унікальну особливість: через «не можу» вирішує не все підряд, а СКЛАДНІ проблеми та кейси. Від поставки продуктів та води — до сприяння у пошуку прихистку; від надання ліків — до допомоги в евакуації; від підтримки з дитячими товарами — до психологічних, правозахисних і юридичних консультацій. Штаб наголошує, що продовжуватиме це робити доти, доки буде потрібний нашим українцям і українкам!

Телеграм-бот Штабу https://t.me/SolidarnistBot надає можливість  отримати ДЕТАЛЬНІ ІНСТРУКЦІЇ, як в час війни діяти в тій чи іншій складній ситуації

при обстрілах;

пораненнях;

застосуванні зброї масового ураження (особливо ядерної);

пошкодженні від війни вашого житла або транспорту;

психологічних зривах, зневірі та паніці, психічно-інформаційних атаках;

необхідності захищати трудові й інші людські права.