Народна депутатка України, голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Ольга Саладуха: «Наші повертаються додому!»

14 березня 2023, 11:30

«Під час останнього обміну військовополоненими в Україну повернувся Дмитро Вітковський - майстер спорту, неодноразовий призер Чемпіонатів і Кубків України серед молоді та дорослих на дистанціях 60, 100, 200 метрів та в естафетах, учасник Чемпіонатів Європи.

Минулого року він потрапив у полон під Маріуполем і довелося докласти багато зусиль, аби вирвати нашого воїна з лап рашистів», - зазначає Ольга Саладуха

Ольга Саладуха дякує усім, хто допомагав, сприяв та морально підтримував. Разом ми зробили велику справу.

Важливо й далі визволяти українських спортсменів-військовополонених. І робити це треба якнайшвидше. Адже вони піддаються неймовірним фізичним та моральним тортурам. Наш ворог відверто плює на Женевську конвенцію і кожен день проведений в полоні – це величезне випробування для кожного полоненого.

«Визволяючи спортсменів, ми не лише повертаємо рідним їхніх синів, братів, батьків та чоловіків. Ми повертаємо українському спорту надію на відродження і розвиток після перемоги», - резюмувала Ольга Саладуха.