Національний олімпійський комітет України нагородив найкращих спортсменів та тренерів січня -березня 2023 року

05 квітня 2023, 11:38

Уже в цьому році біатлоністка Анастасія Меркушина стала переможницею у спринтерській гонці на чемпіонаті Європи у швейцарському Ленцерхайді. Її сестра Олександра повернулася із зимового ЄЮОФ із «золотом» та «бронзою», а за півтора місяці – здобула ще дві «бронзи» на юнацькому чемпіонаті світу - в індивідуальній гонці серед дівчат та в змішаній естафеті. Анастасія Новосад стала дворазовою бронзовою призеркою чемпіонату світу з фристайлу в особистих та командних змаганнях з лижної акробатики, а Дмитро Котовський у загальному заліку Кубка світу з лижної акробатики посів друге місце.

Президент НОК Вадим Гутцайт подякував за роботу спортсменам та вручив нагороди – «Найкращий спортсмен місяця»/ «Найкращий юний спортсмен місяця». Поповнила ряди переможців і 15-річна Емілі Конрад – чемпіонка та бронзова призерка чемпіонату Європи з фехтування серед кадетів в особистих та командних змаганнях жіночої шпаги.

За високий рівень підготовки спортсменів відзначили також тренерів - Олега та Ірину Меркушиних (біатлон), Енвера Аблаєва (фрістайл), Наталію Конрад ( фехтування), ФСТ «Динамо» України та національні федерації біатлону та лижного спорту.

 

Вітаємо спортсменів та тренерів.

Вперед за новими Перемогами.