Народний депутат України, заступник Голови Комітету Василь Мокан взяв участь у методологічному семінарі щодо напрацювання стратегій і завдань у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України, що пройшов у приміщенні Національної академії педагогічних наук України.

07 квітня 2023, 14:37

Центральною темою доповіді Василя Мокана стали питання практичної імплементації норм ухваленого нещодавно Закону України "Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності".

"Надзвичайно важливо, що наукова спільнота та освітні заклади беруть активну участь в обговоренні шляхів удосконалення державної політики по напрямках національно-патріотичного виховання, військово-патріотичного виховання та громадянської освіти. На рівні Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту  і Міністерства молоді та спорту України будемо враховувати пропозиції і напрацювання за результатами проведеного заходу", - зазначає Василь Мокан.