Сьогодні свій ювілей святкує головний консультант секретаріату Комітету з питань молоді і спорту Юрій Крикун

03 червня 2023, 12:41

 

Дорогий Юрію Юрійовичу!

 

Колектив Комітету з питань молоді і спорту щиро вітає Вас з ювілеєм!

Ваш життєвий шлях завжди сповнений яскравими подіями та пригодами. Ви завжди бадьорі, молоді душею й життєрадісні та позитивно налаштовані на вирішення будь-яких питань.

Пишаємось, що в нашому Комітеті працює професіонал своєї справи, який поряд з виконанням своїх посадових обов’язків, відкрив для десятків тисяч українських дітей чарівний світ виду спорту «черліденг».

Ви пройшли неймовірну школу мужності під час підготовки до польотів в космос на кораблі «Союз-ТМ» та орбітальному комплексі «Мир», маєте безліч парашутних стрибків, досвід керування винищувачами, пройшли водолазну підготовку та тренування на виживання в снігах Арктики та Кзил-Ординській пустелі.

Сім Ваших книг видано більше, як в 40 країнах світу, тричі нагороджені вищою премією в галузі журналістики "Золоте перо". Також Ви нагорджені орденом "За заслуги" третього ступеня, численими грамотами та медалями.

Щиро бажаємо з радістю, натхненням, любов'ю і надією продовжувати свій життєвий шлях, втілювати в реальність плани та мрії і дарувати світу свій позитив, талант і мудрість!

Нехай любляча сім'я буде завжди поруч з Вами! Бажаємо Вам насиченого цікавими подіями життя, міцного здоров'я та нескінченного запасу життєвої енергії і сил!

З повагою колектив Комітету 

з питань молоді і спорту