Стартувала молодіжна літня школа «Разом до успіху» на Вінниччині

28 червня 2023, 10:55

26 червня 2023 року відбулось відкриття другої в цьому році Молодіжної літньої школи «Разом до успіху» на Вінниччині,  організованої для активної молоді з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей з-поміж переселенців та лідерів приймаючих громад.

Молодіжна літня школа —  це п’ятиденне інтерактивне навчання під час якого учасники матимуть можливість обговорити з експертами питання безпечної міграції, протидії торгівлі людьми, культурного розмаїття та толерантності, громадянської відповідальності, а також вдосконалити лідерські та комунікативні навички.

Після завершення школи її випускники за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні реалізують власні соціальні проєкти та заходи задля підвищення обізнаності молоді та інших груп населення із соціально важливих питань.

Проект реалізовується представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку ЮСЕЙД (USAID), в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Українська асоціація молодіжних рад».