Колектив Комітету з питань молоді і спорту вітає зі святом всіх, хто став на захист України – з Днем Українського добровольця!

14 березня 2024, 14:45

 

День українського добровольця - це свято, яке покликане вшанувати всіх, хто бере активну участь у захисті України та підтримці її громадян. Свято відваги, мужності, доблесті та честі.

Це свято подяки та визнання за самовіддану працю на благо України. Цінність діяльності добровольців неоціненна, і їх внесок у суспільство величезний. Українські добровольці – це люди, для яких обов’язок перед Батьківщиною є важливішим за будь-які справи.

Колектив Комітету щиро вітає зі святом усіх безстрашних, мужніх добровольців та висловлює подяку їм за незмірну роботу та самопожертву! Ви є опорою нашої нації в часи випробувань. Нехай ваша робота буде завжди оцінена і відзначена, а ваші зусилля принесуть мир та благополуччя українському народу.

Бажаємо якнайшвидшої Перемоги України, щоб всі ви повернулися додому до своїх родин. Міцного вам здоров'я, надійних товаришів поруч і Божого захисту! Нехай ваші дії завжди будуть прикладом справжнього патріотизму для наступних поколінь!

В цей знаменний день висловлюємо подяку та шану Голові Комітету з питань молоді і спорту, генерал - лейтенанту СБУ запасу Кожем’якіну Андрію Анатолійовичу, який з перших днів війни стоїть на захисті нашої держави та наближає нашу Перемогу.

Разом переможемо!

 

Слава Україні

Героям Слава!