Черкащина: нові й оновлені місцеві житлові програми

30 квітня 2024, 16:30

 

Змінами до рішення Шполянської міської територіальної громади від 25.12.2023 р. затверджена Програма забезпечення учасників АТО/ООС і бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та осіб, які брали безпосередню участь у заходах забезпечення оборони України, безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, та членів їх сімей житлом у 2024-2025 роках.

Кредит за цією програмою можуть отримати учасники бойових дій, які брали чи беруть участь у обороні України, захищають безпеку населення та інтереси держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Новини й зі ще одного району Черкащини: Христинівська міська рада ухвалила місцеву програму пільгового житлового кредитування, розраховану на 2024-2025 роки. Її цільова група – учасники АТО/ООС і бійці-добровольці, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та особи які брали участь у забезпеченні оборони України, захисті безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією росії проти України, та члени їх сімей житлом.

У рамках програми для забезпечення родин житлом співпрацюватимуть Черкаська обласна державна адміністрація, обласна рада, Христинівська міська рада і Черкаське регіональне відділення Держмолодьжитла.