Трагедія в Харкові…

05 червня 2024, 17:25

Уночі, коли всі спокійно спали у своїх домівках, російські нелюди поцілили ракетою у житловий будинок Харкова. Внаслідок терористичної атаки по Новобаварському району міста загинуло 9 людей, серед яких футболіст Іван Харченко.

Іван захопився футболом ще під час навчання у школі в селищі Велика Багачка на Полтавщині. Його пристрасть до гри, яку люблять мільйони по всьому світу, не згасла навіть після школи. Він продовжив вдосконалювати свої навички, перейшов до академії харківського “Металіста”. Після завершення навчання в академії він виступав за команду “Металіст-2”, а згодом - за ФК “Велика Бачка”.

Скільки мрій та планів на життя було у 29-річного Івана, які в одну мить обірвала російська ракета! У ніч на 31 травня 2024 року, коли люди спали у себе вдома, російські загарбники вкотре обстріляли Харків, випустивши по одному з найбільших міст України 5 керованих ракет. У ту злощасну ніч одна з них поцілила у житловий п’ятиповерховий будинок. Внаслідок влучання були зруйновані п’ятий, четвертий та третій поверхи, а розбір завалів тривав декілька днів. На жаль, увесь цей час кількість загиблих тільки збільшувалася. І серед них опинився Іван Харченко…

Світла пам'ять загиблим…

Ми ніколи не забудемо їхні імена та їхній внесок у наше життя.

Джерело: Спортивний комітет України