Презентуємо новий посібник «Молодіжна робота» від Міністерства молоді та спорту України!

05 червня 2024, 18:25

Мінмолодьспорту випустило посібник для навчання за типовою загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування «Молодіжна робота».

Цільова аудиторія програми – державні службовці категорії «Б» і «В», посадові особи органів місцевого самоврядування.

«Цей посібник важливий для якомога ефективнішого навчального процесу та майбутнього застосування інформації у роботі з молоддю. Зокрема, він зосереджений на 4 ключових темах програми: потреби молодих людей, концепт «участь молоді», партнерство та комунікація в молодіжній роботі, методи молодіжної роботи. Також цей посібник є інструментом широкого інформування про специфіку молодіжної сфери та успішної реалізації молодіжної політики на різних рівнях управління», – зазначив заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков.

Посібник розробила команда тренерів ТоТ – тренінгу для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота» у квітні 2024 року. ТоТ проводився Міністерством молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром, Асоціацією Молодіжних працівників України за підтримки проекту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Вітаємо з виходом нового важливого інструменту для розвитку молодіжної роботи!

Посібник доступний за посиланням: https://bit.ly/3wRDbbv.