Арена «Ла Дефанс» у Нантері — це справді винятковий об'єкт з огляду на масштаб, місткість та технології: 13 кілометрів трибун, каркас вагою 5 500 тонн, а також 28 632 квадратних метрів кортів та ігрових майданчиків

07 червня 2024, 15:30

У 2024 році «Ла Дефанс» прийме найкращих спортсменів світу в змаганнях з:  плавання та водного поло.

З моменту свого відкриття понад два мільйони глядачів вже змогли відвідати концерти світових знаменитостей, конгреси та семінари, а також матчі регбійного клубу «Расінг 92».

Однак, у 2024 році тут вперше відбудуться олімпійські змагання з плавання. Як? Все завдяки модульній багатофункціональній конструкції.

Об'єкт легко можна запам'ятати завдяки сучасному дизайну. Також тут встановлено найбільший у світі інноваційний інтерактивний екран площею 1 400 квадратних метрів (що дорівнює семи тенісним кортам).

Завдяки 600 динамічним гігантським щитам з алюмінію та скла, що покривають фасад будівлі, обʼєкт ніби оживає на час проведення заходів.

Після закінчення Ігор арена «Ла Дефанс» у Нантері продовжить приймати домашні матчі регбійного клубу «Расінг 92». Надалі тут також будуть проводити низку спортивних та культурних заходів.

Джерело: НОК України