Народна депутатка України, голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності, в.о. Федерації легкої атлетики України разом із командою ФЛАУ перебуває в Римі, де проходить Чемпіонат Європи з легкої атлетики

10 червня 2024, 12:44

 

«Протягом останніх двох днів ми мали продуктивні зустрічі з президентом Європейських олімпійських комітетів Спіросом Капралосом, президентом World Athletics Себастьяном Коу, очільником Європейської атлетики Доброміром Карамаріновим, членом виконкому ЄОК і Світової атлетики Хасаном Аратом, а також президентом НОК Італії Джованні Малаго.

Обговорювали актуальні питання та майбутнє українського спорту, зокрема легкої атлетики. Висловила подяку партнерам за їхню підтримку України після російського вторгнення. Очільники європейського спорту запевнили, що й надалі будуть солідарними з нами. Це не просто слова – ми вже реалізуємо конкретні проекти і плануємо нові на майбутнє.

Такі зустрічі демонструють, що Україна не залишається одна. Ми завжди матимемо підтримку та опору, і разом подолаємо всі труднощі, зберігаючи український спорт як невід'ємну частину європейського спорту», - наголошує Ольга Саладуха.

«Наше завдання тут не лише підтримувати українських спортсменів, але й налагоджувати результативну комунікацію з партнерами», - резюмує Ольга Саладуха.