"Зміцнення молодіжних ініціатив – ключ до майбутнього України", - наголосив заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков під час зустрічі з командою громадської організації «Молодіжна платформа»

05 липня 2024, 12:47

 

Під час зустрічі обговорили напрямки співпраці для покращення роботи молодіжних центрів, молодіжних рад та інших ініціатив у сфері молодіжної політики.

Андрій Чесноков підкреслив значущість співпраці з «Молодіжною платформою» і висловив готовність Міністерства надавати необхідну підтримку для підвищення ефективності її діяльності в Україні. Сторони домовилися спільно працювати над програмами для молоді, зокрема, створенням та підтримкою стандартизованих і гнучких молодіжних центрів, посиленням ролі молоді у житті громад через розвиток молодіжних рад, а також адвокацією в посиленні позицій молодіжної політики та роботи на національному і міжнародному рівнях.

«Молодіжна платформа» вже понад 10 років активно працює в сфері молодіжної політики та молодіжної роботи. З 2021 року організація спеціалізується на створенні та підтримці молодіжних центрів і рад, сприяючи активній участі молоді в суспільному житті та її самореалізації через мережу центрів по всій країні, що отримують підтримку від Міністерства молоді та спорту України.