​​Олімпійська чемпіонка з легкої атлетики 2024 року Ярослава Магучіх вирішила пожертвувати частину своїх призових на підтримку тварин, про це повідомила українська організація UAnimals

16 серпня 2024, 17:33

Отримані кошти були передані організаціям, що займаються порятунком тварин та охороною довкілля, а також чотирьом притулкам для безпритульних тварин.

«Сьогодні в Україні безліч тварин залишаються без домівки, і притулкам конче потрібна допомога, щоб піклуватися про кожного з них. Окрім фінансової підтримки, ви можете допомогти, взявши тварину з перевіреного притулку, незалежно від її породи. Мій кіт також із притулку, і хоча він не породистий, але для мене він – найкращий стрибун і улюбленець. Тож якщо маєте можливість врятувати тварину – не зволікайте!» – поділилася Ярослава Магучіх.

«Ми щиро вдячні Ярославі за її благородний вчинок. Завдяки цьому, тисячі тварин отримають необхідні ліки, харчування та тепле місце для сну. Ми також вдячні за те, що вона піднімає питання захисту тварин та привертає до цього увагу широкої аудиторії. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане нормою в українському суспільстві, і такі голоси, як голос Ярослави, допомагають наблизити цей момент», – зазначила Людмила Смоляр, керівниця комунікаційного відділу UAnimals.

Крім того, олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх зробила черговий донат - цього разу патронатній службі “Азову”.

«Мене приємно вразило, коли просто ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучіх», - повідомила голова патронатної служби “Янголи Азову” Олена Толкачова.

Голова “Янголів Азову” повідомила, що ці кошти спрямували на оплату лікування військових з важкими нейротравмами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі.

Дякуємо Ярославі за підтримку наших захисників і захисниць та безпритульних тваринок.