​​"Разом із колегами народними депутатами України Жаном Беленюком, Василем Моканом, Едуардом Прощуком ми провели зустріч з т.в.о. Міністра молоді та спорту Матвієм Бідним", - інформує народна депутатка України, голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Ольга Саладуха

22 серпня 2024, 16:51

Народні депутати України обговорили підсумки Олімпіади-2024, яка, незважаючи на всі виклики, стала успішною для нашої країни.

"Наступний крок — підготовка до Олімпійських ігор 2028 у Лос-Анджелесі. Це вимагає збереження талановитої української молоді, створення відповідних умов для тренувань та мотивації спортсменів до нових перемог. Особливо важливим є забезпечення фінансових ресурсів від держави. Хоча ми розуміємо пріоритети воєнного часу, державна підтримка повинна залишатися стабільною. Тут є простір для діалогу та пошуку компромісів", - зазначає Ольга Саладуха.

Для спортивної спільноти важливо відчувати увагу та повагу від державних інституцій, особливо з огляду на те, що наші атлети роблять значний внесок у міжнародну підтримку України під час цієї важкої війни.

"Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч призведе до конкретних позитивних змін. Ми вже розпочали підготовку до Олімпіади-2028 і впевнені, що успішно пройдемо цей шлях", - резюмувала народна депутатка України.