Оголошено склад Молодіжної ради при Міністерстві молоді та спорту України

28 жовтня 2024, 17:45



Завдяки ініціативі Міністра молоді та спорту України Матвія Бідного було сформовано конкурсну комісію, яка обрала новий склад Молодіжної ради при Мінмолодьспорті.

«Створення та активна робота молодіжних рад стає важливою тенденцією серед центральних органів виконавчої влади. Міністерство у співпраці з партнерами продовжує підтримувати розвиток та підвищення спроможності молодіжних рад як на центральному, так і на регіональному та місцевому рівнях. Проведення цьогорічного Всеукраїнського підсумкового форуму молодіжних рад у Тернополі підтверджує нашу налаштованість на ці цілі», – прокоментував заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков.

Молодіжна рада працюватиме над пошуком інноваційних рішень та впровадженням сучасних підходів, що сприятимуть реалізації ефективної державної політики у сферах молодіжної політики, фізичної культури та спорту, а також утвердженню національної та громадянської ідентичності.

До складу ради увійшли представники громадянського суспільства, студентського самоврядування, а також молодіжних рад і центрів різних рівнів, які працюють над розвитком молодіжної політики, національної ідентичності та фізичної культури.

З рейтингом кандидатів й кандидаток до Молодіжної ради при Міністерстві молоді та спорту України можна ознайомитись за посиланням: http://bit.ly/3AcxOoG.