30 червня 2021 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 01 липня 2021, о 15:34

1. Проект Закону про антидопінгову діяльність у спорті, (реєстр. № 5099, друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки громадських об’єднань фізкультурно-спортивної спрямованості, (реєстр. № 5669, н.д. Кожем’якін А.А. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо збільшення розміру допомоги при народженні дитини, (реєстр. № 5585, КМУ).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" (щодо стимулювання збільшення народжуваності), (реєстр. № 5585-1, н.д. Гетманцев Д.О., Аллахвердієва А.І. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" щодо належного виконання обов’язку держави у соціальній підтримці сімей при народженні дитини, (реєстр. № 5585-2, н.д. Качура О.А.).

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо збільшення розміру допомоги при народженні дитини та відновлення допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, (реєстр. № 5585-3, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В. та інші).


Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.


*У зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні, участь у засіданні Комітету представників громадськості обмежена.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку