16 березня 2023 року о 11:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 16 березня 2023, о 15:32
 

1. Проект Закону про внесення зміни до статті 4 Закону України "Про антидопінгову діяльність у спорті" щодо уточнення вимог до осіб, які призначаються на посаду директора Національного антидопінгового центру, та до члена Наглядової ради Національного антидопінгового центру, (реєстр. № 8427), з урахуванням зауважень Всесвітнього антидопінгового агентства.

2. Про виконання Кабінетом Міністрів України статті 16 Закону України «Про основні засади молодіжної політики» щодо реалізації права молоді на забезпечення житлом.

3. Про виконання Міністерством молоді та спорту України Закону України «Про антидопінгову діяльність у спорті» (в частині кадрового забезпечення Національного антидопінгового центру).

4. Проект Закону про внесення змін до статті 39 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо мінімального терміну військової підготовки мобілізованих, (реєстр. № 9050, н.д. Г. Мазурашу).

5. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо зміни терміну розгляду заяв про розірвання шлюбу (реєстр. № 9043, н.д. Г. Мазурашу).

6. Про створення робочої групи з розробки проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт» (щодо вдосконалення діяльності спортивних федерацій).

7. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку