Матеріали засідання Комітету від 15 квітня 2024 року

Опубліковано 15 квітня 2024, о 17:36

Порядок денний:

1. Про виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт» в частині забезпечення участі та підготовки національних збірних команд з видів спорту до XVIІ Паралімпійських ігор.

2. Щодо подання до Верховної Ради України проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт» (щодо вдосконалення діяльності спортивних клубів).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності розпорядження майном соціальної сфери та вдосконалення законодавства в сфері оренди,(реєстр. № 11071, н.д. Мовчан О.В. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" щодо розміру допомоги при народженні (усиновленні) дитини та встановлення державної допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, (реєстр. № 11072, н.д. Саладуха О.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення системи початкової загальновійськової підготовки, (реєстр. № 11092 н.д. Грищук Р.П. та інші).

6. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку