Матеріали засідання Комітету від 4 липня 2024 року

Опубліковано 04 липня 2024, о 15:28
Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до статті 158 Сімейного кодексу України щодо належних відповідачів у спорах про оскарження рішень органу опіки та піклування про визначення способів участі у вихованні дитини та спілкуванні того з батьків, хто проживає окремо від неї (реєстр. № 11119, н.д. Юрченко О.М. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ефективного виконання рішень судів про участь у вихованні дитини того з батьків, хто проживає окремо від неї (реєстр. № 11121, н.д. Юрченко О.М. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з метою вдосконалення механізму реагування на випадки домашнього насильства та насильства за ознакою статі стосовно громадян України за кордоном, (реєстр. № 11270, н.д. Бардіна М.О. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо розширення кола військовозобов’язаних до 25-річного віку для надання відстрочки від призову на військову служби під час мобілізації, (реєстр. № 11379, н.д. Гончаренко О.О. та інші).

5. Про План роботи Комітету з питань молоді і спорту на дванадцяту сесію Верховної Ради України дев’ятого  скликання.

6. Про пропозиції до порядку денного дванадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого  скликання.

7. Різне.

Аудіозапис засідання:

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку