На початку зустрічі Голова Комітету Андрій Кожем’якін привітав іноземних гостей в Україні. Зазначив, що для Комітету з питань молоді і спорту така зустріч є важливою та знаковою для розвитку кінного спорту в Україні.

Також Голова Комітету під час свого виступу розповів про діяльність Комітету з питань молоді і спорту, а саме про предмети відання Комітету, про законопроекти над якими працює Комітет, про контрольні функції Комітету.

Поряд з цим, Андрій Кожем’якін зазначив, що народні депутати - члени Комітету мають успіхи у спорті як вищих досягнень так, і масовому спорті.

Крім того, Голова Комітету представив іноземним гостям народних депутатів України - членів Комітету, які також взяли участь у цій зустрічі, а саме перший заступник Голови Комітету, олімпійський чемпіон – Жан Беленюк, заступник Голови Комітету Василь Мокан та голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності, бронзова призерка Олімпійських ігор – Ольга Саладуха.

Під час своїх виступів Жан Беленюк, Василь Мокан та Ольга Саладуха привітали в Україні президента Міжнародної федерації кінного спорту Інгмара ДЕ ВОСА, запевнили, що Комітет готовий до співпраці у напрямку розвитку спорту, зокрема кінного спорту. Також зазначили, що якщо будуть пропозиції чи ідеї щодо покращення законодавства у сфері спорту, Комітет завжди є відкритим до співпраці.

Президент Міжнародної федерації кінного спорту Інгмар ДЕ ВОС під час свого виступу подякував членам Комітету за дуже важливу зустріч, висловив свої переконання про те, що Міжнародна федерація кінного спорту тісно співпрацює з Національною федерацією кінного спорту України та надає їй всебічну підтримку.

Також Інгмар ДЕ ВОС, окреслив проблемне питання, яке потребує допомоги як Міжнародної федерації кінного спорту так і Комітету з питань молоді і спорту та Міністерства молоді та спорту України, а саме вирішення питання перетину кордону між Україною та Польщею під час перевезення саме спортивних коней, які беруть участь у міжнародних змаганнях.

На завершення, учасники зустрічі подякували один одному за приємне та результативне спілкування та висловили впевненість щодо готовності вирішувати питання, що були озвучені на зустрічі.

 

У зустрічі також брали участь: Родел Барбара – помічниця президента Міжнародної федерації кінного спорту (FEI), Бондарєв Костянтин Анатолійович – народний депутат України, керівник відокремленого підрозділу  федерації кінного спорту України у Київській області, Мілованов Андрій Анатолійович – президент федерації кінного спорту України, Пархомчук Михайло Антонович – генеральний секретар федерації кінного спорту України.

 

Детальніше у відео:
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

19 квітня 2024 15:05
19 квітня 2024 14:30
19 квітня 2024 13:35
19 квітня 2024 12:40
19 квітня 2024 09:25
18 квітня 2024 17:43
18 квітня 2024 17:00
18 квітня 2024 16:30
18 квітня 2024 15:52
18 квітня 2024 14:43