Вже 203 дні триває героїчна боротьба Українського народу проти російської агресії. Незважаючи на великий фінансовий ресурс, суттєву перевагу у артилерії та авіації, російським військовим вдалося домогтися лише локальних просувань. А на початку  вересня Збройні Сили України показали рашистам, як потрібно наступати. В результаті геніально запланованого та замаскованого контрнаступу українських військових на Харківщині звільнено 3800 квадратних кілометрів української  території, понад 300 населених пунктів та близько 150 тисяч українців, а російські війська вимушені були швидко втікати.

Свою неможливість гідно протистояти українським військовим рашисти компенсують ударами по об’єктах критичної інфраструктури. Спочатку вони вдарили по теплоелектростанціям на Харківщині, залишивши без електроенергії декілька областей. Потім випустили 8 ракет «Кинджал» та «Іскандер» по гідротехнічних спорудах у Кривому Розі – дамбі Карачунівського водосховища, що призвело до підтоплення 112 будинків та дворів. Лише завдяки героїчній роботі рятувальників та комунальних служб вдалося уникнути катастрофічного сценарію, і рівень води в річці Інгулець дещо спав. Проте, цей удар став черговим підтвердженням геноциду українського народу, який рашисти чинять під час так званої «спеціальної військової операції».

Підтверджують це і цинічні коментарі рашистів та їх посіпак. Спочатку гауляйтер окупованого Криму Аксьонов привітав ці удари та наголосив, що сподівається на продовження таких рішучих дій російських військових.  Потім відомий наступник Геббельса Сергій Соловйов поширив цитату російського журналіста Германа Куліковського, який веде телеграм-канал «Старше Едди»:  «Зараз час відкалібрувати максимально можливу кількість об’єктів інфраструктури противника. Нехай сидять у затоплених містах, по коліна у лайні, без електроенергії та  із зупиненою   залізницею. Лакшері-війна із теплими квартирами та Інтернетом має канути в Лєту».

Справжній сеанс самовикриття. Після тяжких поразок стало важко брехати про «визволення українського народу від влади нацистів», стало важко приховувати справжні наміри рашистів – здійснювати геноцид всіх українців незалежно від національності.

І,  звичайно, продовженням геноциду українців є знищення рашистами українських дітей.

 Станом на 16 вересня 2022 року за даними офісу Генерального прокурора під час вторгнення російської федерації в Україні загинуло 384 дитини та було поранено  понад 753 дітей.

15 вересня внаслідок обстрілу с. Осиновово Харківської області поранено двоє хлопчиків 12 та 13 років.

14 вересня у внаслідок обстрілів м. Куп’янськ Харківської області отримала поранення 15-річна дівчинка.

12 вересня внаслідок обстрілу окупантами м. Костянтинівка Донецької області поранено двох хлопчиків 15 та 14 років.

10 вересня внаслідок обстрілу ворогом с. Соловйово Ясинуватського району Донецкої області поранено 10-річного хлопчика.

9 вересня внаслідок обстрілу окупантами м. Харків поранено трьох дітей віком від 3 до 15 років.

6 вересня внаслідок обстрілу окупантами смт Андріївка Балаклійського району Харківської області поранено 2-річного хлопчика.

5 вересня внаслідок обстрілу ворогом м. Бахмут Донецької області поранено 17-річного підлітка.

3 вересня внаслідок обстрілу ворогом м. Зеленодольська Дніпропетровської області загинув 9-річний хлопчик.

31 серпня внаслідок обстрілу окупантами м. Балаклія Харківської області отримав травми 13-річний хлопчик.

31 серпня в Синельниківському районі Дніпропетровської області на касетному боєприпасі смертельно травмувався 17-річний хлопець.

30 серпня внаслідок артилерійського обстрілу ворогом м. Харкова отримала поранення 6-річна дівчинка.

28 серпня внаслідок обстрілу ворогом житлової інфраструктури м. Оріхів Пологівського району Запорізької області отримали поранення двоє дітей 3 та 6 років.

Під час фіксації злочинів стало відомо, зо ще 12 березня внаслідок обстрілів м. Маріуполь загинув 4-річний хлопчик.

Через бомбардування та обстріли збройними силами рф пошкоджено 2500 закладів освіти. З них 289 закладів зруйновано повністю.

Таке «визволення» в лапках, а по справжньому – геноцид влаштовують  рашисти на українській землі. Проте Збройні Сили України, завдяки героїзму українських військових та серйозній підтримці західних партнерів, дають справжню відсіч окупантам та змушують їх швидко відступати. Проте, щоб швидше звільнити всю українську територію, захистити українських дітей та унеможливити техногенні катастрофи, які свідомо провокують росіяни, необхідно суттєво збільшити обсяг постачання та надання Україні сучасної наступальної зброї, танків, бронетранспортерів, гаубиць, реактивних систем залпового вогню та засобів протиповітряної оборони.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту закликає Сполучені Штати Америки, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії,  Федеративну Республіку Німеччина, Французьку Республіку,  інші провідні держави світу збільшити обсяги надання Україні сучасної зброї та відповідних боєприпасів. Саме в Україні має бути зупинений черговий претендент на світове панування, інакше, у разі повторення помилок 40-х років минулого століття, світ заплатить дуже високу ціну за байдужість та поблажливе  ставлення до російських імперських амбіцій.

 

НІ - ВБИВСТВУ УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ!

НІ - РОСІЙСЬКІЙ АГРЕСІЇ!

ТАК –  НАДАННЮ СУЧАСНОЇ ЗБРОЇ УКРАЇНІ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

19 квітня 2024 15:05
19 квітня 2024 14:30
19 квітня 2024 13:35
19 квітня 2024 12:40
19 квітня 2024 09:25
18 квітня 2024 17:43
18 квітня 2024 17:00
18 квітня 2024 16:30
18 квітня 2024 15:52
18 квітня 2024 14:43