Комітет звертається до Сполучених Штатів Америки, Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії, Федеративної Республіки Німеччини, Французької Республіки та всіх інших держав, які підтримують Україну, з проханням: у відповідь на ці загрози збільшити обсяг постачання та надання Україні сучасної наступальної зброї, танків, бронетранспортерів, гаубиць, реактивних систем залпового вогню та засобів протиповітряної оборони, а також посилити економічні санкції проти російської федерації.

Вже 216 днів Український народ та його героїчні Збройні Сили України ведуть героїчну боротьбу з російським агресором. Незважаючи на  підступний напад та велику перевагу у звичайній артилерії та авіації, рашисти змогли отримати лише локальні успіхи, у тому числі, ціною великих втрат дюдського ресурсу, який вони свідомо вважають «гарматним м’ясом». Проте, геніальний вересневий контрнаступ Збройних Сил України зруйнував всю стратегію кремлівських вождів і примусив їх оголосити часткову мобілізацію.

Цікаво, що ця мобілізація, яку раніше російські пропагандисти «з піною біля рота» називали українським фейком, відбувається за рахунок корінних народів Сибіру та Кавказу, а також мешканців сільських районів та маленьких міст.  Проте, особливу вагу рашистські воєнкоми приділяють кримським татарам, які вже отримали понад 1500 повісток, у тому числі і чоловіки старше 60 років. Це свідома спроба продовжити геноцид кримських татар, який розпочав сталінський режим.

Водночас, мобілізація супроводжується масовими протестами на Кавказі, насамперед у Дагестані. Дагестанці, які пам’ятають героїчну боротьбу імама Шаміля, не бажають воювати проти українського народу, протести відбуваються по усьому Дагестану, від Махачкали до кожного села.

Проте, кремлівські «стратеги» розуміють, що нового «гарматного м’яса» недостатньо для перемоги над українцями. Тому вони розпочинають погрожувати застосуванням ядерної зброї всьому світу і, насамперед, українському народу. Але всім мислячим людям зрозуміло, що застосування навіть тактичної ядерної зброї приведе до загибелі сотень тисяч людей. Крім того, це перше використання ядерної зброї за 80 років з великою ймовірністю призведе до третьої світової війни та можливої загибелі всієї людської цивілізації.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що з одного боку такі дії рф є визнанням неминучості повної поразки у війні з Україною із застосуванням звичайної зброї, з іншого боку, це є відверта цинічна спроба шантажувати весь світ застосуванням ядерної зброї та загрозою існуванню всього людства, у тому числі і тих держав, які заграють з російською федерацією.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що єдиною можливою відповіддю всього цивілізованого світу на ці наглі загрози є посилення військової підтримки України та посилення санкцій проти російсько федерації. Тому Комітет закликає Сполучені Штати Америки, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії,  Федеративну Республіку Німеччина, Французьку Республіку,  інші провідні держави світу збільшити обсяги надання Україні сучасної зброї та відповідних боєприпасів.

Також Комітет пропонує всім державам світу посилити економічні санкції проти російської федерації, насамперед, відмовитися від російських енергоресурсів, заборонити їх транспортування в своїх територіальних водах, розірвати договори оренди танкерів з російськими кампаніями, відключити від системи SWIFT всі російські банки. 

Спроба ядерного шантажу світової цивілізації має бути жорстоко покарана, щоб навіть таких думок не виникало у жодної людини! Новий претендент у світові диктатори має бути зупинений силами всіх держав!

 

НІ - російській АГРЕСІЇ!

НІ – ЯДЕРНОМУ ШАНТАЖУ!

ТАК –  НАДАННЮ СУЧАСНОЇ ЗБРОЇ УКРАЇНІ!

ТАК – ПОСИЛЕННЮ ЕКОНОМІЧНИХ САНКЦІЙ ПРОТИ росії!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

19 квітня 2024 12:40
19 квітня 2024 09:25
18 квітня 2024 17:43
18 квітня 2024 17:00
18 квітня 2024 16:30
18 квітня 2024 15:52
18 квітня 2024 14:43
17 квітня 2024 18:05
17 квітня 2024 17:35
17 квітня 2024 17:00