Вже другий тиждень рашистські військові ведуть цілеспрямований обстріл українських міст, насамперед, об’єктів енергетичної інфраструктури та житлових будинків. Російське керівництво навіть не приховує, що метою цих обстрілів є «покарання» волелюбного  Українського Народу, який дає жорстку відсіч спробам «визволення» з боку «братнього народу» та громить російські війська на всіх напрямах. Саме тому терористична держава намагається залишити українців без світла, тепла, транспорту та заморозити їх взимку, а також знищити економіку України. Рашисти не хочуть та і не можуть  воювати по-чесному, майже по всій лінії фронту вони відступають з нашої землі, а тому  стараються «вдарити в спину», воювати з мирними українцями – жінками, дітьми, людьми поважного віку.

Весь світ бачить, що удари по українській енергетичній системі не дають бажаного агресору ефекту. Українські енергетики оперативно ремонтують та відновлюють пошкоджені об’єкти, а українці за закликом влади зменшують споживання електроенергії, щоб не допустити «віялових» відключень. Проте, через російські обстріли гинуть мирні українці, жінки і діти. В Миколаєві 13 жовтня в лікарні помер 11-річний хлопчик, який 6 годин провів під завалами – не витримали нирки та серце. Сьогодні в Києві загинуло молоде подружжя, яке чекало на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності. І це лише одиночні приклади російського терору проти Українського народу.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає, що після масових цілеспрямованих обстрілів українських міст та сіл всі держави світу  мають визнати російську федерацію державою – спонсором тероризму. Парламентська Асамблея Ради Європи вже визнала російський режим терористичним. Також державою – спонсором тероризму  російську федерацію визнали парламенти Латвії та Литви, відповідний законопроект найближчим часом розгляне парламент Естонії. В зв’язку з цим, члени Комітету з питань молоді і спорту пропонують парламентам та урядам всіх держав світу ухвалити рішення щодо визнання росії терористичною державою.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту закликає всі цивілізовані країни світу прискорити постачання Україні сучасної наступальної зброї, насамперед, засобів протиповітряної оборони.

Збройні Сили України вже розвіяли міф про «другу армію світу», а тому саме в Україні необхідно поставити крапку на імперських амбіціях кремля. Саме тому всі демократичні країни мають підтримати Україну наступальною зброєю та відповідними політичними рішеннями героїчний Український народ, героїчні Збройні Сили України.

 

НІ – російській  АГРЕСІЇ!

ТАК – ВИЗНАННЮ російської федерації – ДЕРЖАВОЮ – СПОНСОРОМ ТЕРОРИЗМУ!

ТАК – ПОСТАЧАННЮ СУЧАСНОЇ ЗБРОЇ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

15 травня 2024 18:02
Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту рекомендує Верховній Раді України повернути на доопрацювання суб’єкту права законодавчої ініціативи проекти Законів України про внесення змін до статті 19 Сімейного кодексу України щодо вимог до висновку органу опіки та піклування, (реєстр. № 11008), та про внесення змін до статті 171 Сімейного кодексу України щодо сприяння у врахуванні думки дитини у справах, що стосуються її інтересів, (реєстр. № 11110)
15 травня 2024 16:51
06 травня 2024 15:05
06 травня 2024 13:03
06 травня 2024 12:10
06 травня 2024 11:05
03 травня 2024 12:00
02 травня 2024 18:00
02 травня 2024 17:30
02 травня 2024 17:01