Четвертий тиждень знищення рашистами української енергетичної інфраструктури став яскравим підтвердженням політики геноциду Українського народу, яку проводить російська федерація. Міністерство оборони рф навіть не приховує, що цілеспрямовано знищує українську енергетику. Для цього знаходять різні приводи – то вибух на Кримському мосту, то обстріли російських кораблів.

Проте, західні аналітики стверджують, що обстріли 10-12 жовтня готувалися задовго до вибуху на Кримському мосту, крім того виникає багато запитань щодо вкрай швидкого розслідування цього вибуху та незрозумілої неуважності при обстеженні машини з вибухівкою. Здається, що і вибух на мосту і ракетні обстріли планували з одного штабу, десь на московських пагорбах.

Ще складніше зрозуміти рашистів, які на обстріли нашими захисниками їхніх військових кораблів, що, до речі, знаходяться на окупованій території України, відповідають обстрілами по цивільних об’єктах на території, підконтрольній Україні.

Насправді, це варварське знищення 40 відсотків української енергетики, яке загрожує життю мільйонів українців і вже призводить до додаткових смертей українців від дорожньо-транспортних пригод в умовах відсутності вуличного освітлення та ускладнення доступу до медичної допомоги, та має намір залякати Український народ та примусити його до переговорів на умовах кремлівських вождів. Проте, Збройні Сили України своїми перемогами та відважністю довели рашистам, що прийшов час звільняти окуповану українську землю, а держава-агресор, не в змозі протистояти українським воїнам і намагається позбавити мирних громадян України світла, тепла, води та зв’язку, насамперед жінок і дітей, що може призвести до катастрофічних наслідків.

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вважає за необхідне звернутися до всіх держав світу щодо реагування на варварські дії окупантів, а саме негайного створення принципового нового органу - Спеціального трибуналу з розслідування військових злочинів та актів геноциду російської федерації проти Українського народу скоєних під час агресії. Саме цей орган має вкрай швидко проаналізувати факти військових злочинів на території України та геноциду Українського народу та забезпечити швидке притягнення винних до відповідальності. Кожний російський військовий, який обстрілював українські енергетичні об’єкти та віддавав відповідні накази, кожний російський чиновник, який санкціонував удари по українській енергетиці, має понести кримінальну відповідальність.

Прийшов час рашистам відповідати за свої злочинні дії. І початок роботи Спеціального трибуналу має стати чітким сигналом для російської еліти, що період безкарності закінчився. І як Нюрнберзький трибунал поставив остаточну крапку на злочинах нацистів, так і Спеціальний трибунал з розслідування військових злочинів та актів геноциду російської федерації  проти Українського народу, скоєних під час агресії, констатуватиме остаточну поразку рашизму – наступника фашизму і нацизму.

 

ТАК - ПОКАРАННЮ ВІЙСЬКОВИХ ЗЛОЧИНЦІВ!

НІ - російській АГРЕСІЇ!

НІ – ГЕНОЦИДУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

30 квітня 2024 19:35
30 квітня 2024 19:00
30 квітня 2024 18:30
30 квітня 2024 16:30
29 квітня 2024 17:30
29 квітня 2024 16:40
29 квітня 2024 15:23
29 квітня 2024 10:26
26 квітня 2024 17:00
26 квітня 2024 16:05