Члени Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму та працівники секретаріату вітають Першого заступника Голови Комітету Миколу Величковича з Днем народження.

18 листопада 2016, 09:20

Шановний Миколо Романовичу!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження!

Ваш високий професіоналізм, компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликають повагу і щиру вдячність. На Ваших плечах лежить велика робота за відстоювання прав людей, з чим Ви успішно справляєтеся і заслужено користуєтеся повагою.

Ваші високі особисті якості, відповідальність і самовідданість в оновленні української держави уособлюють в собі високий рівень далекоглядного політика для якого найвищими критеріями є честь і гідність.

Тож нехай постійними Вашими супутниками будуть мир і злагода у душі, у серці - доброта, а у справах - мудрість ї виваженість. Нехай доля буде завжди прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Нехай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі.

Від усього серця бажаємо Вам невичерпного оптимізму, натхнення й підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай підґрунтям щасливого життя і плідної роботи буде міцне здоров'я, а Віра, Надія та Любов залишатимуться вірними супутникам на Вашому життєвому шляху.