«Навіть під час війни рухова активність продовжується!», - народний депутат України Георгій Мазурашу представив Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту на «Олімпійському дні 2022» в місті Чернівці.

24 червня 2022, 15:52

Руханка, забіг, динамічні конкурси та подарунки – у Чернівцях із нагоди заснування Міжнародного олімпійського комітету провели спортивне свято.

Захід, який відбувся у парку імені Тараса Шевченка, зібрав близько 800 учасників – юних буковинців, а також переселенців, що знайшли прихисток на Буковині.

Разом із учасниками свята власним прикладом пропагував рухову активність і здоровий спосіб життя голова підкомітету фізичної культури і масового спорту Георгій Мазурашу, а також олімпійський чемпіон зі стрільби з лука – Віктор Рубан, які взяли участь у забігу.

Діти, які завітали у парк, отримали чимало позитивних емоцій.

Головним призом Олімпійського дня став спортивний велосипед.

Його розіграли серед учасників заходу. Новенький байк виграв школяр із Чернівців. Також усі відвідувачі свята отримали подарунки.

Георгій Мазурашу подякував Івану Гешку, Валерію Чинушу та Сергію Осачуку за гарний захід і такий важливий позитивчик для Чернівчан - особливо для дітей та молоді, у цей важкий для країни час.