Разом до Перемоги!

28 грудня 2022, 17:20

 

В останні дні грудня громадяни України, як діти, так і дорослі зазвичай загадують бажання під Новий Рік. Проте, у всіх українців, незалежно від віку, є одне головне бажання – якнайшвидша Перемога над рашистами, і Збройні Сили України роблять все можливе і неможливе для досягнення Великої Перемоги.

На початку агресії росії проти України провідні західні військові аналітики прогнозували швидку перемогу російській федерації, проте вони помилилися. У лютому-березні рашисти мали велику перевагу в артилерії та авіації, але українські військові, які захищають рідну землю, своїх дітей, дружин, батьків, завдяки своїй надвисокій мотивації та геніальним стратегічним і тактичним рішенням військового командування, насамперед Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зупинили російських агресорів і навіть змусили їх відступити, звільнивши окуповані ними території – Київської, Чернігівської та Сумської областей. Вже у вересні була блискавично звільнена Харківська область, а у листопаді – Херсон і правобережна частина Херсонської області та майже вся територія Миколаївської області. Останнім часом рашисти не можуть себе відчувати в повній безпеці, оскільки «бавовна» українських військових долітає до території росії.

Нещодавно саме українська «бавовна» долетіла до аеродрому «Енгельс», звідки запускали ракети на мирну територію України. А тому стратегічні бомбардувальники були передислоковані на Далекий Схід.

Для всіх українців, як і для всього цивілізованого світу зрозуміла велика роль Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного у перемогах української держави. Він є справжнім народним командиром, одним із найвідкритіших генералів, який розуміє проблеми солдатів та молодших офіцерів і «не вважає, що зірочки на погонах - привід бути пихатим».

Комітет з питань молоді і спорту в межах своєї компетенції робить все можливе для прискорення Перемоги України у війні проти росії. Цього року ухвалено Закон України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», який на законодавчому рівні закріпив позитивний досвід останніх 8 років у сфері національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання. Українська молодь захищає нашу державу на всіх фронтах, на всіх кордонах з росією і білоруссю, а українські спортсмени виборюють перемоги на всіх спортивних аренах світу.

Завдяки Комітету Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування», де 9 військових заслужено отримали цю нагороду.

Члени Комітету з питань молоді і спорту сердечно дякують Головнокомандувачу Збройних Сил України за його великий внесок у самовіданну боротьбу проти рашистського окупанта, за здобуті перемоги та зичимо Валерію Залужному міцного здоров’я, витримки, доброї вдачі для найскорішої перемоги.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!