В останні дні грудня громадяни України, як діти, так і дорослі зазвичай загадують бажання під Новий Рік. Проте, у всіх українців, незалежно від віку, є одне головне бажання – якнайшвидша Перемога над рашистами, і Збройні Сили України роблять все можливе і неможливе для досягнення Великої Перемоги.

На початку агресії росії проти України провідні західні військові аналітики прогнозували швидку перемогу російській федерації, проте вони помилилися. У лютому-березні рашисти мали велику перевагу в артилерії та авіації, але українські військові, які захищають рідну землю, своїх дітей, дружин, батьків, завдяки своїй надвисокій мотивації та геніальним стратегічним і тактичним рішенням військового командування, насамперед Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного зупинили російських агресорів і навіть змусили їх відступити, звільнивши окуповані ними території – Київської, Чернігівської та Сумської областей. Вже у вересні була блискавично звільнена Харківська область, а у листопаді – Херсон і правобережна частина Херсонської області та майже вся територія Миколаївської області. Останнім часом рашисти не можуть себе відчувати в повній безпеці, оскільки «бавовна» українських військових долітає до території росії.

Нещодавно саме українська «бавовна» долетіла до аеродрому «Енгельс», звідки запускали ракети на мирну територію України. А тому стратегічні бомбардувальники були передислоковані на Далекий Схід.

Для всіх українців, як і для всього цивілізованого світу зрозуміла велика роль Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного у перемогах української держави. Він є справжнім народним командиром, одним із найвідкритіших генералів, який розуміє проблеми солдатів та молодших офіцерів і «не вважає, що зірочки на погонах - привід бути пихатим».

Комітет з питань молоді і спорту в межах своєї компетенції робить все можливе для прискорення Перемоги України у війні проти росії. Цього року ухвалено Закон України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», який на законодавчому рівні закріпив позитивний досвід останніх 8 років у сфері національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання. Українська молодь захищає нашу державу на всіх фронтах, на всіх кордонах з росією і білоруссю, а українські спортсмени виборюють перемоги на всіх спортивних аренах світу.

Завдяки Комітету Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування», де 9 військових заслужено отримали цю нагороду.

Члени Комітету з питань молоді і спорту сердечно дякують Головнокомандувачу Збройних Сил України за його великий внесок у самовіданну боротьбу проти рашистського окупанта, за здобуті перемоги та зичимо Валерію Залужному міцного здоров’я, витримки, доброї вдачі для найскорішої перемоги.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

23 квітня 2024 18:00
23 квітня 2024 17:30
23 квітня 2024 16:02
22 квітня 2024 17:30
22 квітня 2024 16:57
22 квітня 2024 15:00
22 квітня 2024 14:16
22 квітня 2024 13:35
22 квітня 2024 13:00
19 квітня 2024 15:05