1 липня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 01 липня 2020, о 18:18

1. Проект Закону про основні засади молодіжної політики (реєстр. № 3718, н.д. Санченко О.В., Крулько І.І., Борзова І.Н. та інші). 

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" щодо підвищення дітям з інвалідністю, постраждалим від вибухонебезпечних предметів, розміру державної соціальної допомоги, (реєстр. № 3573, КМУ).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення особам з інвалідністю, постраждалим від вибухонебезпечних предметів, розміру державної соціальної допомоги, (реєстр. № 3573-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В). 

4. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо захисту прав та інтересів дитини у разі затримання або тримання під вартою її батьків (реєстр. № 3603, Яцик Ю.Г., Бакумов О.С., Кива І.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прав та інтересів дітей, а також осіб, визнаних недієздатними, у сфері охорони здоров'я (реєстр. № 3625, КМУ).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння формуванню відповідального батьківства (реєстр.№ 3667, КМУ).

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення рівних можливостей матері та батька на догляд за дитиною (реєстр. № 3695, Бардіна М.О., Жмеренецький О.С., Совсун І.Р. та інші).

8. Різне.

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку