15 лютого 2023 року о 11:00 відбулося онлайн - засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

Опубліковано 13 лютого 2023, о 17:57

1. Проект Закону про внесення зміни до статті 4 Закону України "Про антидопінгову діяльність у спорті" щодо уточнення вимог до осіб, які призначаються на посади директора Національного антидопінгового центру та члена Наглядової ради Національного антидопінгового центру, (реєстр. № 8427), поданий народним депутатом України Кожем’якіним А.А. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 52 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо уточнення вимог до осіб, які призначаються членами наглядової ради Національної лабораторії антидопінгового контролю, (реєстр. № 8428), поданий народним депутатом України Кожем’якіним А.А. та іншими народними депутатами України.

3. Заходи та дії Міністерства молоді та спорту України щодо пропозицій Виконавчого комітету Міжнародного олімпійського комітету про допуск спортсменів російської федерації та республіки білорусь до участі у міжнародних змаганнях, у тому числі Олімпійських іграх.

4. Проект Закону про внесення змін до статті 18 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо запровадження обов’язкової спеціалізації суддів із розгляду справ, що виникають із сімейних правовідносин і стосуються захисту прав та законних інтересів дітей, у місцевих загальних судах та апеляційних судах, (реєстр. № 8416), поданий народним депутатом України Славицькою А.К. та іншими народними депутатами України.

5. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку