На початку зустрічі Василь МОКАН привітав представників тернопільської молоді з перемогою у національному конкурсі «Молодіжна столиця України» та поінформував про основні напрями діяльності Комітету з питань молоді і спорту у сферах державної молодіжної політики України та національно-патріотичного виховання. Заступник Голови Комітету розповів про процес доопрацювання у Комітеті та ухвалення Верховною Радою України Закону України «Про визнання пластового руху та особливості державної підтримки пластового, скаутського руху» та роботу робочої групи, яка працює над розробкою проекту Закону про основні засади молодіжної політики, і закликав представників Тернопільської молодіжної ради до участі у опрацюванні законопроекту.

Тернопільський міський голова Сергій НАДАЛ розповів про підтримку, що міська рада надає молоді міста, взаємодію з Тернопільською молодіжною радою. Зокрема, голова Тернопільської молодіжної ради є радником міського голови, а провідні  посади в управлінні  сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей займають представники молодіжного руху. Також міський голова звернувся до Комітету щодо підтримки міської ради у питаннях фінансування з Державного бюджету будівництва спортивного комплексу та передачі на баланс міської ради недобудованої протягом 30 років будівлі бібліотеки для розташування молодіжного центру, а також прискорення розгляду законопроекту щодо реалізації міжнародної ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді". Сергій НАДАЛ запросив членів Комітету на молодіжні заходи, зокрема молодіжний форум, що будуть проходити у місті Тернополі у рамках проекту «Молодіжна столиця України».

Василь МОКАН запевнив, що Комітет готовий  підтримати пропозиції Тернопільської міської ради щодо розвитку молодіжної та спортивної інфраструктури, та пообіцяв разом з членами Комітету взяти  участь у молодіжних заходах, що відбудуться  у місті Тернополі.

У ході зустрічі представники Тернопільської молодіжної ради розповіли про взаємодію міської влади з молодіжними громадськими організаціями, розвиток волонтерського руху в місті, підтримку різних ініціатив молоді. Також обговорювалися конкретні шляхи співпраці Комітету з питань молоді і спорту з представниками Тернопільської молодіжної ради.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Зустрічі”

04 березня 2020 11:29
06 грудня 2019 19:27
16 вересня 2019 14:06
13 вересня 2019 року у Комітеті відбулася зустріч заступника Голови Комітету Василя Мокана і голови підкомітету з питань державної молодіжної політики Ірини Борзової з делегацією Всесвітньої Організації Скаутського Руху (ВОСР) – Генеральним секретарем ВОСР Ахмадом Альхедаві, Головою Всесвітнього Комітету ВОСР Крегом Тюрпі, Головою Евразійського Скаутського Комітету Серджиу Кіріке, головою Національної Ради Національної організації скаутів України Валерієм Танцюрою.
27 червня 2019 13:51
15 травня 2019 17:24
01 березня 2019 17:22
14 лютого 2018 11:09
10 грудня 2017 12:07
05 грудня 2017 14:48
02 листопада 2017 11:46