31 травня 2024 року о 12:00 год. у Комітеті з питань молоді і спорту відбудуться слухання на тему: «Антидопінгова діяльність в Україні: виклики та шляхи вдосконалення законодавчого забезпечення»

24 травня 2024, 10:19

 

У заході візьмуть участь: народні депутати України, представники центральних, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, міжнародних організацій.

На слуханнях Комітету, зокрема буде обговорено пропозиції Міністерства молоді та спорту України та Національного антидопінгового центру щодо внесення змін до Закону України «Про антидопінгову діяльність у спорті».

Крім того, буде презентовано Звіт про роботу Національного антидопінгового центру за 2023 рік та Досвід функціонування національних антидопінгових організацій в державах-членах ЄС.

За результатами слухань будуть розроблені Рекомендації центральним та місцевих органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування та іншим зацікавленим громадським об’єднанням фізкультурно-спортивної спрямованості.

Комітетські слухання організовуються за підтримки Програми USAID «РАДА: наступне покоління»: https://internews.ua/rang/about https://www.facebook.com/usaidradaprogram .

Ознайомитися з матеріалами можна тут.